Ruud de Wild maakt heftige grap over Marco Borsato en vergelijkt hem met Jos B.??

Ruud de Wild maakte maandagmiddag een heftige grap over Marco. Hij omschreef de zanger als een soort roofdier dat je in de vrije natuur niet wil tegenkomen. De Wild vergeleek Marco zelfs met Jos B.

Ruud komt nu terug op zijn woorden. “Ik moet je heel eerlijk zeggen… We hebben grapjes gemaakt, ik doe dat ook, we maken allemaal grapjes op tv en radio. Maar ineens besef ik dat dit nog wel eens heel treurig kan uitpakken.”

Voor de aangifte vond Ruud het hele verhaal nogal abstract. “We hadden gisteren een spelletje hier en daarbij trokken we alles uit de kast, ook omdat het heel absurdistisch is. Dat wil ik ermee zeggen. Nu ineens bestaat het en nu is de kans dus aanwezig dat het wél een echte zaak is.”

Ruud heeft ontzettend veel spijt van zijn uitspraken. “Het is denk ik de eerste keer in mijn carrière dat ik een gewetensbezwaar heb.”

Hij gaat verder: “Ik zit vandaag op het puntje van mijn stoel. Het houdt me zo bezig. Stel je nou voor dat het niet waar is? Dan hebben we Marco Borsato met z’n allen kapotgemaakt.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven