Roxeanne Hazes komt met reactie over de toestand van haar broertje.

Eindelijk was daar het concert van Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. De sfeer zat er goed in echter was de grote afwezig Andre Hazes. Fans hoopte hem toch te zien op het podium maar dit is helaas niet gebeurd.

Roxeanne besloot toch iets te zeggen over de situatie van haar broertje en zei het volgende: “Dré wordt zeker gemist. Maar het allerbelangrijkste is dat hij herstelt en het zichzelf gunt om de beste versie van zichzelf te worden.”

“Het is niet aan mij om hem er natuurlijk bij te halen, maar ik hoop van harte dat hij er volgend jaar bij is.” Voor veel mensen is deze reactie de bevestiging dat hij druk aan het werk is voor zijn verslavingen.

Uiteraard was moeder Rachel Hazes ook aanwezig op meezingspektakel echter hebben moeder en dochter volgens insiders geen woord met elkaar gewisseld. Ook wordt er gezegd dat ze elkaar voortdurend ontlopen.

Het moge duidelijk zijn dat de ruzie behoorlijk is. Rachel was natuurlijk boor dat haar dochter tijdens een ruzie met een vriendin partij koos voor die vriendin. Tevens steekt de band tussen Roxeanne en Monique Westenberg.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven