Volgens bronnen is er nu al heibel tussen André Hazes en zijn liefje Anne Rose!??

Door de wandelgangen gaat het verhaal dat de volkszanger en zijn nieuwste aanwinst Anne Rose ruzie met elkaar hebben. Tevens zou Anne Rose alles willen bepalen voor Hazes.

Anne Rose is de nieuwe manager van Rachel Hazes. Naar verluidt zou het liefje van de volkszanger het baantje van Nino op sluwe wijze hebben afgepakt.

Djarno Hofland en nog een ander persoon regelen alles rondom de zanger maar naar verluidt zou Anne Rose nu ook alle zaken van André willen overnemen.

Daar Anne Rose de manager is van rachel heeft zij inzicht in haar hele administratie en is zij het eerste aanspreekpunt voor interviews en samenwerkingen en dergelijke.

Het vriendinnetje van de volkszanger zou dus ook alles voor haar vriendje willen regelen, echter wil de volkszanger zijn neef Djarno niet aan de kant willen schuiven.

Volgens een insider mag Anne Rose zijn neef Djarno best assisteren bij sommige taken, maar Hazes is niet van plan Anne Rose alle macht te geven.

Wat de toekomst gaat brengen weet niemand, de kans is groot dat als de volkszanger geen ruzie meer heeft met zijn moeder, hij toch overstag gaat.

Rachel heeft namelijk een grotere invloed op de besluiten die genomen worden over haar zoon en tevens kan zij goed opschieten met Anne Rose.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven