Frank en Rogier: Nieuwe ontwikkeling in scheidingszaak.

Reden voor deze rendez-vous was een beslaglegging die Rogier liet leggen op de betaalrekening van Frank. “Een paar weken geleden werd ik opeens verrast door een deurwaarder, die kwam vertellen dat er door Rogier beslag was gelegd op mijn rekeningen”, aldus Frank aan de Telegraaf.

Frank laat weten dat Rogier en hij al een tijdje met elkaar in de clinch liggen om geldzaken. “Kennelijk bang dat ik een deel van mijn banksaldo zou wegsluizen, liet hij beslag leggen. Ik kon sindsdien nog geen kopje koffie afrekenen.”

Frank besloot een kort geding aan te spannen en de beslaglegging op de rekeningen van Frank werd opgeheven, zo vertelt hij aan Telegraaf. “Het kort geding heeft even geduurd, maar er was wel meteen een uitspraak”.

De rechter heeft bepaald dat alle beslagen onmiddellijk moesten worden opgeheven, zodat ik vanaf nu weer bij mijn geld kan. Rogier blijkt ten onrechte actie tegen mij te hebben ondernomen.”

De band tussen Frank en Rogier is door het drama nog meer gespannen dan voorheen. “Na afloop van het kort geding heb ik buiten de rechtszaal nog een paar woorden met hem gewisseld. Het was geen prettig gesprek”.

Ik kreeg alleen maar hatelijke opmerkingen naar mijn hoofd geslingerd en daar kon ik het mee doen”, vertelt Frank. “Ik lig er niet van wakker, maar het blijft jammer dat we nu op deze manier met elkaar moeten omgaan.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven