De slinkse tactiek van Jeroen Rietbergen om 06-nummers van kandidaten te achterhalen!??

Maandagavond spraken twee oud-kandidaten van The Voice bij Beau over hun bizarre ervaringen met bandleider Jeroen Rietbergen.

De 23-jarige Nienke Wijnhoven wast te gast in Beau en vertelde openlijk hoe hij het mobiele nummer van verschillende kandidaten wist te regelen.

‘Hij maakte een foto van je tijdens de repetitie en zei vervolgens: zal ik je die sturen? Op die manier achterhaalde hij je 06-nummer en begon het appen.

Eerst onschuldig door bijvoorbeeld te vragen of ik goed thuis was gekomen. Die heb ik zelfs nog aan mijn moeder laten lezen.

’Wat een attente vent’ was haar reactie. Daarna volgden de complimentjes en nodigde hij me uit om naar een concert van de Edwin Evers band te komen waarin hij speelde.’

Nienke zocht er in eerste instantie niet zoveel achter. ‘Omdat het zo’n charmante man was en ik wist dat hij een relatie had met Linda de Mol.

Dus dan bagatelliseer je dat. Dat zal hij wel niet zo bedoelen. En iedere vrouw vindt het leuk om complimentjes te krijgen, toch? Maar hij bleef aanhouden.

Ik kreeg vragen als wat ben je aan het doen en dan gebeurt er iets waardoor je zo’n freeze-moment krijgt van: what the f*ck was dat?’

Nadat het avontuur van Nienke bij The Voice of Holland was afgelopen, stopte volgens het haar het contact. ‘Dan ben je niet meer interessant.’ 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven