Erica Meiland doet boekje open over relatiecrisis Montana Meiland en Dirk.

Sinds kort ligt de biografie van Erica Meiland in de schappen en in dit boek doet zij een aantal behoorlijk pittige onthullingen. Erica heeft het onder andere over Montana en haar vriend Dirk, een relatie die niet goed liep.

Erica is erg openhartig in haar biografie over schoonzoon Dirk. Zo laat ze weten dat ze regelmatig woorden met Dirk heeft en dat hun band niet echt super is. De relatieproblemen tussen Dirk en Montana worden ook uitvoerig besproken.

Erica zegt het volgende: “Twee jaar geleden hadden Dirk en zij een soort crisis. Hij zei: ‘Als ik afgestudeerd ben en werk heb, verdien ik meer dan jij en moet jij meer in het huishouden gaan doen’.

Montana haar reactie was toen: “Dat gaat niet gebeuren, want ik werk ook keihard. Als jij dat echt vindt, dan maak ik het uit’.” Naar verluidt belandde hun relatie destijds in een dieptepunt en zat de opmerking van Dirk, Montana niet lekker.

Inmiddels hebben de twee het weer leuk met elkaar en Dirk verdient een prima centje daar hij meerdere panden in Leiden bezit. De twee wonen nog niet samen maar dat willen ze wel graag doen in Noordwijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven