Deze man is de regisseur van The Voice: ‘Alsof hij er een soort spel van maakt’??

Niet alleen de coaches maar ook een regisseur van The Voice of Holland zou in verband worden gebracht met het Voice-verhaal.

Yvonne Coldeweijer verzamelde verschillende getuigenissen en vroeg de regisseur om een reactie. Niet heel veel later waren al zijn social media profielen verwijderd.

Yvonne Coldeweijer besloot een ervaring van een oud-kandidate met de regisseur van The Voice of Holland te delen op haar platform.

Ondanks dat zij nog geen naam online gooide, verwijderde de desbetreffende regisseur abrupt al zijn profielen op social media.

Roddelkoningin Yvonne vond dit uiteraard verdacht. De regisseur heet Martijn Nieman en is al vanaf 2002 werkzaam als regisseur bij verschillende TV-talentenjachten, onder andere The Voice of Holland.

Na het verzamelen van meerdere verhalen besloot Yvonne deze te delen met haar volgers. ,,Dit zijn geen geruchten. Wat je hoort over deze man is waar. Het maakt me misselijk om over hem te praten”, aldus een slacht0ffer die zegt dat Martijn ‘geen grenzen kent’.

,,Ik ben meerdere malen sksu&el geïntimideerd door hem. Voor de shows moesten we vaak interviews opnemen en daar benaderde hij me constant op een seks&le manier. Martijn is er ook niet vies van om kandidaten te betasten tijdens het omdoen van een zendermicrofoon. Hij raakte me ongevraagd aan bij mijn b0rsten en bij mijn billen.”

Volgens deze dame viel deze Martijn de hele dag kandidaten lastig met opmerkingen die niet door de beugel konden maar ook met ongewenste aanrakingen.

,,Hij vindt het heerlijk om een vrouw aan te raken. Het lijkt alsof hij er een soort spel van maakt; een avontuur. Zelfs als zijn vrouw aanwezig was bij de finale van The Voice, hield hij zich nog niet in.”

Een oud-collega van Martijn, besloot ook te praten, zij werkte bij de redactie van Superkids. ,,Ze vertelt dat ze op een avond na de opnames ineens onverwachts een hand onder haar trui voelde glijden. Martijn maakte met zijn hand haar BH los en liep daarna lachend naar zijn auto”, schrijft Yvonne die met de dame gesproken heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven