Racoon maakt korte metten met André Hazes: ‘Moet je lekker met je poten van afblijven. ??

Vandaag de dag heeft iedereen wel een mening over André Hazes jr. Dit keer heeft de zanger een sneer gekregen uit onverwachtse hoek.

Bart van der Weide, zanger van Racoon, vindt het liedje van Hazes, Leef, een walgelijk liedje. Dit keer krijgt Hazes dus flinke kritiek op zijn populairste liedje uit 2015.

Het liedje Leef gaat over een ontmoeting met een terminale patiënt, die spijt heeft dat hij zijn hele leven zo hard heeft gewerkt en daardoor in de problemen is geraakt.

“Leef, alsof het je laatste dag is. Leef, alsof de morgen niet bestaat. Leef, alsof het nooit echt af is. Leef, pak alles wat je kan. En ga, a, a, a.” Bart krijgt bij het horen van dit liedje spontaan braakneigingen. Hij vindt het ongelooflijk misselijk en egoïstisch.

Hij zegt er het volgende over: “Als ik de radio aanzet en iemand hoor zingen: ‘Leef, alsof het je laatste dag is. Leef, alsof de morgen niet bestaat’, irriteert mij dat. Ik sta niet achter die boodschap”, aldus Bart in het Soundz Magazine.

“Je moet pakken wat je moet pakken, en niet pakken wat je kan. Als je dat wel doet, ben je een misselijk mens. Van sommige dingen moet je lekker met je poten afblijven. Ik leer dat ook aan mijn kinderen,” zo luidt zijn mening.

Bart leert zijn kinderen liever iets anders: “Respecteer jezelf en een ander te allen tijde. Als iemand het tegendeel bewijst en niet te respecteren valt, dan kun je losgaan. En geniet ten volle, zonder een ander pijn te doen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven