Rachel Hazes bijt van zich af: “Hier is absoluut niets van waar”??

Bekend en onbekend Nederland is druk bezig met het verspreiden van allerlei berichten over André Hazes. Albert Verlinde besloot Rachel Hazes op te bellen en haar te vragen wat er nou allemaal waar is van de geruchten.

Rachel ontkent alle wilde verhalen die er rondgaan over haar zoon en laat dan ook weten dat hij écht last van een emotionele burn-out. “Heel Nederland heeft een mening over hem.”

Het management van Hazes maakte bekend dat de zanger een burn-out had en zich terug zou trekken. Echter lanceerde Yvonne Coldeweijer het gerucht dat zijn afwezigheid te maken zou hebben met een verslaving.

Shownieuws-ster Albert heeft gebeld met Rachel en gehint naar die geruchten. “Er zijn allerlei insinuaties gedaan. Dat hij verslaafd zou zijn, in een kliniek zou zitten, ondergedoken zou zitten. Er waren allerlei verhalen. Nou was ik gisterenavond onderweg naar de studio en ik dacht: ik bel gewoon Rachel eens een keer.” 

Rachel nam de telefoon op. “Ik zeg: ‘Kan ik wat vragen? Moet ik mij nou zorgen maken?’ Ik denk: laat ik toch maar een hint geven naar alle geruchten die er zijn dat er meer is dan een burn-out. Ze zei: ‘Nee, Albert, van alle verhalen die er verteld worden op dit moment is er echt… Als er 1 procent van waar is, dan is het veel. Het is echt absolute onzin.’”

Rachel snapt niet dat er nu allemaal vragen zijn over waar haar zoon is, dit terwijl de officiële reden al lang gegeven is. Albert: “Je krijgt inderdaad dat de pers op een gegeven moment zei: ‘We horen niks!’ Ja, dat was de bedoeling.

Vorige week was bij Boulevard ook nog dat verwijt van: ‘Ja, ze zeggen niks, hoe kan dat nou!’” Albert vervolgens: “Ik zeg: ‘Hoe is het nou als moeder om het mee te maken? Heb je contact met hem?’ Ze zegt: ‘Ja, ik heb contact met hem.’ Ik zeg: ‘Kun je uitleggen waar die burn-out vandaan komt?’ En dan ga ik toch maar voorlezen wat ze zei.”

Wat zegt Rachel? “‘André heeft op 10-jarige leeftijd zijn vader verloren en nam toen voor zichzelf de taak op zich om de man in huis te zijn. Toen werd hij op 13-jarige leeftijd ineens bekend als zanger in België en Nederland en kwam hij al heel jong terecht in een heel harde wereld.

Dan op 20-jarige leeftijd wordt hij verliefd op een oudere vrouw en op zijn 22ste ineens vader. Ook wordt er naast zijn drukke carrière thuis verwacht dat hij een volwassen gezinsleven gaat leiden, terwijl hij zijn eigen kinderjaren heeft overgeslagen.

Dan komt die relatie op 27-jarige leeftijd ten einde, wat altijd pijnlijk is, ook omdat er een kind bij betrokken is, en dan heeft heel Nederland ook nog eens een mening over je.” Rachel geeft aan dat het een heftig leven is. 

“Alles wat hij doet ligt onder een vergrootglas en hij kan het nooit voor iedereen goed doen. Al met al niet zo vreemd dat iemand dan een emotionele burn-out heeft.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven