Rachel Hazes jaagt tv-ploeg van Shownieuws weg bij haar theeloketje??

Rachel Hazes kreeg bij haar theekraam in Amstelveen onverwachts bezoek van een tv-ploeg van Shownieuws. Rachel wilde niets zeggen over het gerucht dat ze een relatie heeft met Klaas Otto.

Deze week wist paparazzo Edwin Smulders en tevens goede vriend van de familie Hazes, Rachel en Klaas Otto op de foto vast te leggen. Ze leken te genieten van elkaars gezelschap.

Alle roddelkanalen willen uiteraard graag meer weten en iedereen is dan ook aan het vissen om een reactie, maar rachel wil niets loslaten voor de camera.

Shownieuws besloot de stoute schoenen aan te trekken en besloot Rachel Hazes eens te verassen bij haar theekraam in Amstelveen.

“We hebben Rachel even opgezocht. We wilden wel even weten of ze echt straalt van oor tot oor”, zei presentatrice Airen Mylene.

Bij het zien van de cameraploeg zei rachel met een grote glimlach: “Ik ga niet reageren, ik ga niet reageren!” Bij Shownieuws stelden ze vast: “Ze wil er niets over loslaten, maar ik denk niet dat dit het laatste is wat we gezien hebben. To be continued!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven