Rachel Hazes komt met reactie: ‘Heel Nederland heeft een mening over André’

Bekend en onbekend Nederland is druk bezig met het verspreiden van allerlei berichten over André Hazes. Albert Verlinde besloot Rachel Hazes op te bellen en haar te vragen wat er nou allemaal waar is van de geruchten.

Rachel ontkent alle wilde verhalen die er rondgaan over haar zoon en laat dan ook weten dat hij écht last van een emotionele burn-out. “Heel Nederland heeft een mening over hem.”

Het management van André Hazes maakte bekend dat de zanger een burn-out had en zich terug zou trekken. Het werd stil rondom de zanger, echter lanceerde Yvonne Coldeweijer het gerucht dat zijn afwezigheid te maken zou hebben met een cocaïneverslaving.

Volgens Yvonne zou hij over die verslaving ook een fikse ruzie hebben gekregen met zijn schoonfamilie. Shownieuws-ster Albert heeft gebeld met Rachel en gehint naar die geruchten. 

“Er zijn allerlei insinuaties gedaan. Dat hij verslaafd zou zijn, in een kliniek zou zitten, ondergedoken zou zitten. Er waren allerlei verhalen. Nou was ik gisterenavond onderweg naar de studio en ik dacht: ik bel gewoon Rachel eens een keer.” Rachel nam de telefoon op”.

“Ik zeg: ‘Kan ik wat vragen? Moet ik mij nou zorgen maken?’ Ik denk: laat ik toch maar een hint geven naar alle geruchten die er zijn dat er meer is dan een burn-out. Ze zei: ‘Nee, Albert, van alle verhalen die er verteld worden op dit moment is er echt… Als er 1 procent van waar is, dan is het veel. Het is echt absolute onzin.’”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven