Quote 500: Deze steenrijke Bekende Nederlanders staan in de lijst.

Dinsdag is de Quote 500 uitgekomen en ook dit jaar staan er weer een aantal BN’ers in de lijst. In de rijkenlijst staan er niet heel veel namen meer van Bekende Nederlanders, dat is toch wel behoorlijk opvallend.

John de Mol staat met een geschat vermogen van 2,1 miljard op plek nummer achttien. De mediamagnaat wordt gevolgd door zijn oude kompaan Joop van den Ende die met een geschat vermogen 1,7 miljard op plaats 24 staat.

Mabel van Oranje-Nassau staat op positie vijftig met een geschat vermogen van 850 miljoen euro en dat betekent dat ze bijna net zo rijk is als de gehele koninklijke familie.

Reinout Oerlemans heeft goede zaken gedaan dit jaar, helemaal door de verkoop van zijn huis in Los Angeles. Hij staat op plek 244 met een geschatte vermogen van maar liefst 210 miljoen euro.

Een van de meest invloedrijke voetbalmakelaars is Mino Raiola, de zaakwaarnemer van onder andere Matthijs de Ligt en Justin Kluivert en dit is ook terug te zien in zijn waarde. Hij staat op plek 263 met een geschat vermogen van 200 miljoen euro’s.

De hekkensluiter van BN’ers in de Quote 500 is Tijs Verwest, beter bekend als DJ Tiësto. Zijn vermogen wordt geschat op zo’n 170 miljoen euro. De plaatjesdraaier heeft gelukkig financieel niet heel veel last gehad van de coronacrisis. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven