Verslavingsdeskundige en psychiater zegt dat André Hazes moet oppassen!

In een interview met de Privé zegt verslavingsdeskundige en psychiater Bram Bakker dat hij er niet aan twijfelt dat de zanger is opgenomen in de kliniek voor een drugsverslaving.

Volgens Bram zitten patiënten die behandeld worden voor een verslaving in de regel 4 weken in een kliniek. Dit geld niet als er sprake is van een burn-out. Bram wil de zanger wel waarschuwen dat hij moet oppassen.

Ik ken de psychische situatie van André niet, maar dat er wat aan de hand is, mag duidelijk zijn. Als er mogelijk ook nog gedoe is met de relatie, dan gaat een artiest ook na een opname een zware tijd tegemoet.”

”Het meest wrange is dat een verslaving vaak bijdraagt aan de carrière van een artiest. Zeker als je naar artiesten kijkt als Amy Winehouse, de zangeres die tien jaar geleden aan een overdosis overleed”.

”Die jonge vrouw stond continu op het podium en iedereen adoreerde haar, maar niemand greep in. De fatale afloop was dan ook dramatisch, zeker als en artiest zo ongelooflijk populair is. Daarin schuilt net als misschien wel bij André Hazes het gevaar.

Bram weet goed te verwoorden waarom de zanger er alles aan doet om zijn ex geliefde Monique weer voor zich terug te winnen. Mensen die namelijk te kampen hebben met een verslaving en er ook geestelijk doorheen zitten, zoeken vrijwel altijd de personen op bij wie ze zich veilig voelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven