Problemen stapelen zich hard op voor Rachel Hazes.??

Rachel Hazes is dol op Sarah van Soelen en was dan ook een van de grootste voorstanders van de relatie. Ook in de periode met Bridget Maasland was ze blij en werd ze de grootste vriendinnen met de nieuwe vriendin van zoonlief.

Een band met de moeder van haar kleinzoon, juist, Monique Westenberg, is er nooit geweest. In Rachel haar ogen was Monique veel te oud voor haar zoon en gewoonweg niet de juiste vrouw voor hem.

Als we de geruchten mogen geloven is zoonlief weer vrijgezel. Toch heeft Rachel nog contact met Sarah van Soelen en onlangs verscheen er dan ook een behoorlijk gemaakt filmpje vanuit een kapperszaak.

Toch gaat het op zakelijk gebied ook niet zo goed. In Amstelveen opende zij eerder dit jaar een theebar, echter moet de tent regelmatig haar deuren sluiten vanwege een tekort aan personeel. Kortom nu moet ze echt zelf aan de bak!

Wanneer de bar niet gesloten is verliest ze namelijk niet alleen geld, maar ook haar zakenpartner Won Yip (van Dragons’ Den) met een eigen vermogen van ruim 11 miljoen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven