Beelden: Samantha de Jong verkoopt zichzelf via privéfilmpjes!??

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, heeft inmiddels haar Instagram-account weer terug en dus zet zij deze weer volledig in om centjes te verdienen.

Op haar Instagram-account heeft de blondine laten weten dat ze ook weer bereikbaar is op ‘shoutout’. Op dit platform kan men videoboodschappen aanvragen van bekende en semi-bekende Nederlanders.

In het filmpje spreken de bekende Nederlanders een boodschap in en Barbie is hiervoor dus ook weer benaderbaar. In maximaal 300 tekens kun je dan aangeven wat zij moet zeggen.

De omschrijving: “Barbie was voor het eerst op televisie te zien in het programma Oh Oh Cherso en zijn vervolg Oh Oh Tirol. In 2012 begon Barbie haar eigen realitysoap met het programma Barbie’s Bruiloft dat werd uitgezonden door RTL 5.

Hierin werd ze samen met haar vriend Michael van der Plas gevolgd door camera’s in aanloop naar hun huwelijk. De realityserie was een groot succes en hierna werd er al snel een vervolg gemaakt over Barbie haar zwangerschap en bevalling onder de titel Barbie’s Baby.

Momenteel is ze veelvuldig online te vinden via haar eigen kanalen. Barbie is vanaf nu te boeken via ShoutOut!” En dat allemaal voor maar slechts 25 euro!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven