Prinses Amalia gefrustreerd door pijnlijke weddenschap???

Hoe frustrerend en pijnlijk zou het geweest zijn voor prinses Amalia toen zij erachter kwam dat jongens op social media een weddenschap hadden over “wie Amalia het eerste te pakken zou hebben.”

De winnaar zou een tegoedbon krijgen van 100 euro in een computerspelletje Fifa. Dit is uitgelekt door insiders naar de redactie van website Hollywood Huizen (tevens ook onze bron). Een eventuele relatie houdt zij nog stilletjes, maar het is geen geheim dat zij een romantische ziel is.

Haar ideale man is, zoals ze zelf zegt in het boek Amalia (geschreven door Claudia de Breij) ‘galant, zoals je nog in de films ziet over keizerin Sissi.’

Amalia’s voorkeur voor Duitse mannen zou zomaar kunnen komen door de familiebanden. Het zou zomaar kunnen dat de volgende prins-gemaal, na Bernhard en Claus, weer een Duitser wordt.

Hollands, en niet bepaald galant te noemen, was de weddenschap die een aantal jongens bleken te hebben over wie ‘Amalia als eerste te pakken had.’ Smakeloos en erg kinderachtig, als je het ons vraagt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven