Chantal Janzen is niet van plan te zwijgen over The Voice: ‘Ik weet heel veel’??

Chantal Janzen haalt in haar Stories op Instagram heel hard uit naar een groepje mensen. De blondine heeft geed goed woord over datgeen wat er nu speelt bij The Voice.

“Aan de partijen en aan de mensen die blijkbaar al zo’n 10 jaar lang van de misselijk makende praktijken bij The Voice afwisten, ze verzwegen en in de doofpot stopten, maar nu reageren in de pers met ‘we zijn enorm geschrokken’: laat deze woorden aub over voor de slacht offers”, schrijft Chantal op haar social media.

“Ja, ik presenteer dit pas 2 jaar, en lees net in de pers dat ik er daarom ‘nog niet echt iets over kan zeggen’: Nee, het blijkt nu wel dat ik inderdaad heel veel weet over dit programma.

Maar 2 jaar is lang genoeg om te weten dat er ook heel veel mensen, het merendeel, zijn die er WEL zuiver en snoeihard aan meewerken.”

“Die hart voor dit programma hebben gehad en nog steeds hebben. En het werk van deze grote groep mensen, leiding, opdrachtgevers, kandidaten en medewerkers, wordt nu verpest door de acties en het geheimhouden van een kleinere groep mensen door de jaren heen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven