Vriendin Max Verstappen scoort geen punten: ‘ze gaf een vreselijke blik’??

Er zijn ontzettend veel mensen die beamen dat Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, heel onaardig zou zijn. Er zou sprake zijn van jaloezie. “Ik geloofde het eerst niet, tot ik het zelf ervaarde.”

Max Verstappen fans zijn op divere Formule 1 sociale media kanalen openhartig over de ervaringen met zijn vriendin. Volgens vele fans is Kelly Piquet helemaal niet blij met al die aandacht voor haar Max.

Een van de fans schreef: “Mijn zus en ik waren op het feest van Red Bull in Abu Dhabi en het was geweldig. Iedereen was aardig, alleen is er altijd één uitzondering en dat is helaas altijd Kelly. We weten wat er over haar gezegd wordt online, maar we geloofden het niet tot we het zelf ervaarden.”

Volgens deze fan wilde Kelly niet dat ze in de buurt van Max kwamen. “Ik weet niet of ze zich bedreigd voelde door ons, maar toen we dichterbij kwamen zei ze dat hij druk was en dat we weg moesten gaan.”

Naar verluidt zou Max zijn vriendin vervolgens tot bedaren hebben gebracht, zodat de fans toch nog even met hem konden praten. “Ze keek niet blij.”

Iemand anders deelt een gelijkaardige ervaring. “Toen we eerder dit jaar naar haar toe kwamen tijdens de Grand Prix in Brazilië, gaf ze ons een vreselijke blik alsof we haar aan het lastigvallen waren met foto’s en handtekeningen terwijl we in werkelijkheid alleen hoi zeiden.”

De fan vervolgt: “Het was heel teleurstellend omdat we ook fan van haar waren. Na de race hoorden we ook dat ze onaardig deed tegen mensen in de paddock. Nooit praat ik meer tegen Kelly.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven