Vriendin Max Verstappen reageert op geruchten over vreemdgaan??

Er gaat een hardnekkig gerucht rond over Kelly Piquet en Max Verstappen. Kelly zou Max hebben bedrogen op haar verjaardag. Het gerucht is ook terecht gekomen bij het stel, en Kelly heeft besloten te reageren…

Volgens de geruchten zijn Max en Kelly inmiddels verloofd. Echter gaat er nu ook het verhaal de ronde dat Kelly haar Max heeft bedrogen met een andere man tijdens haar verjaardag.

Zo’n twee jaar geleden sloeg Max Verstappen, Kelly aan de haak. Kelly kreeg uit een eerdere relatie met Formule 1-coureur Danill Kvyat een dochtertje, Penelope.

Onlangs vierde Kelly haar verjaardag en daar zou iets gebeurd zijn waar Max vermoedelijk niet blij mee zal zijn. Op Twitter gaat het gerucht rond dat het vriendinnetje van Max op haar verjaardag is gezien met een andere man.

,,Ik dacht eerst dat het een vriend van haar was, maar toen begonnen ze iets te intiem te worden voor iemand die al een relatie heeft”, aldus de insider op Twitter.

,,En toen ik wat beter keek, zag ik dat de man zijn hand op haar dij had. Ze rookte en lachte terwijl de man haar been streelde. Het was heel vreemd om te zien.”

Het gerucht is ook bij Kelly terecht gekomen en dus besluit ze in haar Instagram Stories te reageren. ,,Stop the bullshit”, luidt het.

Vervolgens heeft ze een romantische foto gedeeld met Max, waar ze een hartje bij heeft geschreven. Hiermee lijkt ze aan te geven dat de relatie tussen haar en Max nog altijd goed zit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven