Peter Gillis begrijpt helemaal niets van onderzoek: “Het verbaast me”??

Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van een representatieve groep Nederlanders, familie Gillis-realityserie Massa is Kassa (SBS6) van de buis wil. Peter Gillis is niet bepaald blij het resultaat van een onderzoek: “Het verbaast me”.

Onderzoeksbureau Ipsos deed een uitgebreid, representatief en onafhankelijk kijkersonderzoek op verzoek van Veronica Superguide. Peter en zijn hatseflats-vriendin Nicol staan op één bij programma’s die Nederland liever ziet verdwijnen.

Vakantieparkenbaron Peter Gillis kan het amper geloven. Hij vermoedt dat er gewoon veel mensen jaloers op hem zijn. “Het verbaast me dat met name de 55-plussers mij liever van tv zien verdwijnen. Ik heb namelijk veel fans in die leeftijdscategorie.

Het is niet zo dat ik alleen in het zuiden van het land populair ben. Ik was onlangs in Amsterdam en toen sprongen de mensen bijna voor mijn auto om foto’s te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven