Peter Gillis wel heel openhartig: ‘Ik schaam me, het voelt toch als falen’??

Peter en Nicol mogen dan wel overkomen als een getrouwd koppel, echter zijn ze niet getrouwd. Toch is het wel de grootste wens van ‘ons Nicol’, vertelt ze in ‘Beau Monde’.

“Ik hoop in 2022 op een huwelijksaanzoek, dat is mijn grote wens”, aldus Nicol in Beau Monde. Peter doet er een beetje geheimzinnig over. “Ik zeg geen nee, ik zeg geen ja.

Ik schaam me dat ik gescheiden ben van de moeder van mijn kinderen. Het voelt toch als falen. Ik heb iemand eeuwige trouw beloofd. En dat is niet gelukt. Het eeuwige niet. En de laatste jaren die trouw ook niet.”

Nicol is al eerder getrouwd geweest, echter was die trouwdag destijds te simpel. Even naar het gemeentehuis om een krabbeltje te zetten, heeft ze niet ervaren als die ene bijzondere dag.

Peter heeft dat juist al wél meegemaakt. “Voor mij hoeft dat niet nog een keer. Het verandert ook niets aan onze relatie.”

Nicol blijft toch hoop houden en houdt zich vast aan het feit dat Peter ‘ook geen nee’ zegt. “Hij heeft een paar keer gekscherend gezegd dat er in het kasteel een kapel zit en dat we daar kunnen trouwen. Dus…”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven