Patricia Paay openhartig over familiekwaal: ‘dat gaat in onze familie vanzelf’??

Het herstel bij Patricia Paay verloopt niet echt zoals ze graag had gezien. Momenteel verblijft de diva nog steeds in het ziekenhuis voor haar heup.

Inmiddels is ze nu al meerdere keren geopereerd, dit daar er verschillende complicaties ontstonden. Het werd Patricia dan ook allemaal net even iets teveel.

Gelukkig krijgt Patricia ontzettend veel steun van haar partner. Het herstel zal maanden gaan duren maar samen met haar vriend zal zij zich er wel doorheen slaan.

In het ziekenhuis heeft Patricia een interview gegeven aan de Beau Monde en daarin verteld ze dat ze nog twee grote problemen heeft.

De blondine laat weten dat ze problemen heeft met haar voorgevel. Zo heeft ze ooit een vergroting gedaan en later weer de implantaten laten verwijderen.

‘Die grote borsten zaten niet lekker, dus ik heb ze na een paar jaar weer kleiner laten maken’, vertelt ze daarover. ‘Daarna groeiden ze weer groter, dat gaat in onze familie vanzelf’.

‘Wij hebben eeuwig groeiende borsten’. Paay laat er niets meer aan doen. ‘Dat is vanwege mijn leeftijd, ik ga dat niet opzoeken‘, aldus Patricia.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven