Patricia Paay laat René le Blanc een deuntje lager zingen.

Patricia Paay is overduidelijk geen fan van René le Blanc en deelt dan ook een pittige sneer uit. De excentrieke realityster van SBS 6, heeft volgens Paay zijn eigenwaarde wel héél erg ontleent aan zijn bekendheid.

Sommige gevallen sterren zetten alles op alles om maar in de schijnwerpers te blijven staan, grote voorbeeld is toch wel René le Blanc. In een interview met Veronica Superguide blijkt dat Patricia ook die mening is toegedaan.

‘Ontleent u bepaalde eigenwaarde aan uw bekendheid?’, wordt Patricia gevraagd. De tv-diva daarop keihard: “Zoals bij René le Blanc? Haha, nee. Ik zie het gewoon als mijn werk.”

Patricia heeft niet zo’n groot ego als René. “Toen ik in Amerika en later in Engeland woonde, vond ik het geweldig dat niemand wist wie ik was. Ik kon helemaal mezelf zijn. Hier houdt het nooit op, er is op straat altijd iemand die naar je kijkt. Mijn man moest daar enorm aan wennen, hij vindt dat eng.”

Gaan we Patricia eigenlijk weer terugzien op tv? “Jawel, ik neb net een aantal programma’s opgenomen, maar daar mag ik nog niets over zeggen. Gelukkig krijg ik veel aanbiedingen, maar als ik denk: dit past niet, dan doe ik het niet.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven