Peter Pannekoek sloopt Lange Frans na het ontvangen van idioot bericht??

Tijdens de oudejaarsconference was Peter Pannekoek flink op dreef. Bijna 2 miljoen kijkers zagen hoe Peter Lange Frans en Pauper Kabouter met de grond gelijk wist te maken door middel van een aantal grappen.

Lange Frans was de sjaak omdat hij er om bekend staat alles te geloven, het maakt niet uit hoe belachelijk het ook klinkt. Graancirkels bijvoorbeeld, en UFO’s.

Peter zei tijdens de oudejaarsconference onder andere: “Als jij Frans meer vertrouwt dan de arts, prima. Maar ik vind ook in de toekomst, als je ergens last van hebt, dan ga je niet naar het ziekenhuis.

Dan ga je naar dokter Lange Frans. Die niet in medicijnen gelooft, maar wel in ufo’s. Lange Frans, de enige rapper bij wie je de dyslexie in de nummers terug hoort.”

Frans is Frans, en uiteraard niet te spreken over hoe hij is neergezet door Peter voor het grote publiek. Zwijgen past dan ook niet in zijn straatje.

Lange Frans stuurt Peter een bericht en zegt: “De man met het grootste publiek uithalen naar een dyslectische rapper zonder YouTube kanaal.

Staat genoteerd. Ik zie je wel als ik je zie.” Gelukkig is Peter nog steeds Peter en totaal niet onder de indruk van de rapper. Op Twitter haalt Peter dan ook nog een keer uit naar de rapper.

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven