Ouders deelnemers Kids Voice reageren op verhalen over Marco.??

De beschuldigingen aan het adres van Marco Borsato zijn niet bepaald mild. Ouders van oud deelnemers in 2019 komen nu met een reactie en zijn verbaasd.

“Als dit echt waar is, is dat heel heftig, maar wij kunnen ons er totaal niets bij voorstellen,” verteld Sharon Doelwijt aan AD. Haar dochter werd als kandidaat gecoacht door Marco.

“Wij hebben nooit gemerkt dat er iets speelde of dat meiden heel close met hem waren. Wij hebben zelf ook totaal geen naar gevoel overgehouden aan het contact met hem. Hij was voor onze dochter altijd super aardig en begripvol.”

Maar er zijn meerdere families die zich niet herkennen in het verhaal. ”We hebben het na alle berichtgeving nog eens aan onze dochter gevraagd, maar zij herkent zich totaal niet in dit verhaal.”

Sharon geeft aan dat de kinderen nooit alleen waren met Marco. ”Iedereen die ooit in zijn team heeft gezeten wordt hiervoor uitgenodigd. Wanneer zou hij dat dan ongemerkt hebben moeten doen?” Haar dochter heeft maar drie keer met Marco opgetrokken en daar waren ook anderen bij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven