Eva Jinek slaat de plank volledig mis door vreselijke blunder.

Eva Jinek doet in haar eigen talkshow een onthulling over een blunder die zij gemaakt heeft tijdens een interview met acteur Daniel Craig die James Bond speelt.

De nieuwe Bond film was uitgesteld maar na een lange tijd is deze dan eindelijk te zien in de bioscopen. Eva kreeg de kans om een aantal vragen te stellen aan Daniel Craig, echter verliep dat niet geheel volgens plan.

Eva zegt zelf wat er precies allemaal misging. “Ik wil even uitleggen hoe dat gaat. Je gaat eerst helemaal uit je dak als je Daniel Craig mag interviewen, want ik ben ook opgegroeid met Bond.

Je mag dan inbellen voor een Zoom-gesprek en dan sta je in de wacht met ongeveer 680 andere omroepen of journalisten die hem gaan interviewen.

Ik zat hier drie kwartier te wachten en je wordt dan begeleid door een vrouw uit Londen. Zij zegt dan wanneer je aan de beurt bent.”

“Ik heb geprobeerd om originele vragen te stellen, want je weet dat die mensen al 780 uur daar zitten en elke tien minuten een nieuwe journalist krijgen met waardeloze vragen.

Eindelijk was ik dan aan de beurt en ik dacht: hoe kan ik ze een beetje aan het lachen maken aan het begin? Dus ik zei: ‘Weet je, 18 maanden wachten tot hij eindelijk uitkomt…

Ik denk dan als vrouw dat het zoiets moet zijn als het bevallen van een kind.’ Maar zij vonden opeens dat het shot verkeerd was, dus het viel helemaal dood. Daniel Craig zei: ‘Ik wil mezelf niet zien als ze praat!”

“Toen gingen er al twee minuten van mijn tijd af en ik had maar tien minuten. Toen dacht ik: moet ik die grap nou nóg een keer maken? En toen dacht ik: het zijn acteurs, dus ik zal hem nog een keer maken.

Hij zei alleen maar: ‘Een film en een baby zijn twee heel verschillende dingen.’ Daarna moest ik nog monter verder…” Lucky Tv heeft aan het interview een hilarische draai gegeven en die kun je hieronder bekijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven