Sarah openhartig over alle cosmetische ingrepen die zij heeft laten doen!??

De vrouw die dit jaar het meest besproken is, is Sarah van Soelen. Haar relatie met André Hazes, maar ook haar uiterlijk is niet onbesproken.

Sarah vindt dat het allemaal wel meevalt met de ingrepen, echter zijn de verschillen op foto’s van vroeger en nu onmiskenbaar. Cosmetische artsen noemen het zelfs heftig.

Cosmetisch chirurg Robert Schoemacher was eerder in Shownieuws aan het woord over Sarah. Hij vindt de ingrepen “Ik heb foto’s van een tijdje geleden gezien en foto’s van nu. En dan schrik ik toch wel even.”

Schoemacher merkte op dat haar gezicht vol fillers zit: “Maar veel jonge vrouwen laten dat tegenwoordig toe. Wat ik wel echt extreem vind, zijn haar jukbeenderen. Dat vind ik op extreem Amerikaanse toestanden gaan lijken.”

In het interview met Beau Monde geeft Sarah nu eindelijk toe dat ze wel degelijk aan haar lichaam liet sleutelen. Dat kwam vooral door haar onzekerheid, en ook wel door haar verslavingen.

Sarah legt uit: “Toen ik niet lekker in mijn vel zat, deed ik te veel aan mijn uiterlijk om mijn onzekerheid te verbergen. Maar inmiddels valt het best mee toch? De fillers in mijn lippen en jukbeenderen vond ik te heftig, dus die heb ik eruit laten halen.”

De fillers in haar gezicht zijn dus minder maar niet alles heeft de blondine laten verwijderen. “Wel heb ik mijn borsten laten doen en ik laat de rimpels in mijn voorhoofd weghalen.

Nu ik zelfverzekerder ben en niet meer zo onzeker word van perfecte plaatjes op Insta, hoef ik niet meer zoveel aan mijn uiterlijk te sleutelen”, aldus Sarah.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven