Onzekere Eloise van Oranje openhartig in gesprek: ‘Het is zeiken om niets’

Eloise van Oranje is als ‘gravinfluencer’ inmiddels een bekende in showbizzland. In gesprek met ‘LINDA.meiden’ vertelt Eloise dat ze vroeger onzeker was over haar innerlijk. Vandaag de dag heeft Eloise echter moeite met haar uiterlijk.

Vroeger stelde Eloise zichzelf vaak de vraag of haar karakter wel leuk was, gelukkig is zij deze fase nu voorbij. De Oranje-telg geeft aan dat zij niet meer bezig is met wat mensen van haar vinden.

Toch geeft ze wel aan dat ze nog altijd zo haar onzekerheden heeft en dan gaat dat voornamelijk over haar uiterlijk.. “Niet over iets specifieks, meer typische dingen die ieder meisje heeft.”

Eloise is dol op kleding, echter zegt ze dat ze regelmatig twee keer nadenkt alvorens ze iets aantrekt. Ze stelt zichzelf dan de vragen of het haar wel ‘mooi staat’ en haar lichaam er goed in uitkomt. “Het is zeiken om niets.”

Eloise houdt haar broek tijdens het bezoek aan een strand wel liever aan, dit omdat ze zich dan toch zorgen maakt over haar uiterlijk. “Waarom denk ik dat mijn benen dik zijn? Ik sta er nu iets nuchterder in, maar natuurlijk heb ik soms mindere dagen. Als ik druk ben met school en dat negatieve stemmetje in mijn hoofd gaat zeuren. Dan luister ik naar wat mijn lichaam nodig heeft – als ik wil huilen, huil ik, en als ik een slechte serie wil kijken, doe ik dat.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven