René van der Gijp klapt uit de school over vreemde ontmoeting met Máxima!😱😂

Tijdens VI Vandaag vertelde René van der Gijp over zijn vreemde ontmoeting met koningin Máxima. Ondanks dat het op dat moment ongemakkelijk was, kan hij er nu wel om lachen.

,,Iemand vroeg aan mij of ik ze wilde ontmoeten en ik zei: het hoeft niet maar ik kan geen nee zeggen”, begint René zijn verhaal in VI Vandaag.

Van der Gijp vertelt dat hij in een gang moest staan tot het koningspaar langs kwam lopen. ,,Op een gegeven moment ziet Máxima mij en die denkt: wat moet ik daarmee?

Maar dat dacht ik ook. Dus wij dachten in principe allebei hetzelfde. Ik was gevraagd om in die gang te gaan staan en zij werden naar mij toegestuurd.

Zo gaat dat de hele dag met die mensen, die krijgen te horen: ‘Er staat iemand in de gang en loop er maar heen’.”

De ontmoeting verliep dan ook niet vlekkeloos. ,,Máxima zei tegen mij: ‘Wat leuk dat u er bent”’, vertelt René, waarop hij dacht wel een grapje te kunnen maken.

,,Dus ik zei: ‘Ik was in de buurt en ik wist van jou dat je het wel leuk zou vinden dus ik dacht ik rijd even langs’.

Het grapje maakte geen indruk en werd niet gewaardeerd. ,,Toen liepen ze stoicijns weer verder. Ze vonden het ook niet leuk wat ik zei.”

Voormalig minister-president Balkenende, die met het koningspaar meeliep, schudde zelfs zijn hoofd.

,,Maar ik wist echt niet wat ik anders moest doen. Dus dat was mijn kennismaking toen. Er is ook nooit een tweede gekomen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven