Nog meer dames doen een boekje open over Jeroen Rietbergen: ‘Hij was 40, ik 18’??

De beerput is open, ook de Volkskrant heeft een aantal dames gevonden en gesproken. Deze dames konden gelukkig ontkomen aan Jeroen.

In 2017 werd Kirsten Berkx achtste bij The Voice en zij laat het volgende weten over Jeroen. “Ik weet nog dat ik door de gang liep en dat Jeroen achter me stond, er was verder niemand. Wat heb jij een ge*l broekje aan zei hij.”

“Niemand durfde iets over zijn opmerkingen te zeggen, want Rietbergen is een machtige man. Hij is de zwager van John de Mol, de baas van alles. (…) Maar waar haal je het lef vandaan om dit als veertiger te zeggen tegen een 26-jarige die je niet kent?”

Een andere vrouw die anoniem wil blijven laat vertelde over een repetitiemoment met Jeroen en zijn band. Hij vroeg haar om op een andere plek te staan.

Hij vroeg haar om op een andere plek te staan zodat hij beter naar haar achterwerk kon kijken. De bandleden die de opmerking hoorden, lachte het gewoon weg.

”Ik ben niet snel onder de indruk van ordina*re praat of een grote bek, maar ik weet nog wel dat ik hem toen echt een viezerd vond. Hij was 40, ik 18.”

Nienke Wijnhoven die in 2018 derde werd in het programma kon gelukkig uit handen blijven van Jeroen die wilde plannen met haar had.

Nienke was destijds 19 jaar. Jeroen bood haar aan om naar haar hotel te rijden. Een productiemedewerker nam haar in bescherming en zei heel opvallend: “Nee, ik rijd je wel.”

Hieruit kunnen we dus wel concluderen dat er behoorlijk wat mensen achter de schermen op de hoogte waren van de praktijken van Jeroen en mogelijk meerdere.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven