Vrouw van Ali B krijgt de wind van voren: ‘Ze is een onbeschofte vlegel’??

De vrouw en tevens manager van Ali B, Breghje Kommers, wil graag anoniem wil blijven. Volgens Privé-journalist Jan Uriot is zij een onbeschofte vlegel.

Jan Uriot is niet te spreken over haar en vindt dat Breghje haar verantwoordelijkheid moet nemen en naar buiten moet treden.

“Waar blijft mevrouw B? Mevrouw B is de manager en die manager weet heel goed hoe ze persberichten eruit moet gooien.

Dan denk ik van: daar hebben we nog niks van gehoord. Dat had ik wel netjes gevonden”, zegt hij in Wat Vindt Jan.

Hoe Breghje in deze kwestie staat is onbekend. “Voor haar is waarschijnlijk ook het persoonlijk leed niet te overzien, kan ik me voorstellen”, zegt Telegraaf TV-presentator Pim Sedee.

Jan: “Nou, ja nee, ik vraag me dat werkelijk af. Het kan allemaal wel, maar je hebt ook te maken met slachtoffers. Dan denk ik: gooi er wel even een bericht uit dat je meeleeft. Ik vind het eigenlijk een beetje onbeschoft.”

Pim: “Wat Linda de Mol natuurlijk ook uiteindelijk deed.”

Rob Goossens beweerde onlangs dat Ali en zijn vrouw al ruim een jaar uit elkaar zijn, maar daar is hij nu niet zo zeker meer van.

“Inmiddels heeft Ali zijn WhatsApp-profielfoto gewijzigd van een foto van alleen hem erop naar een foto van zijn hele gezin, ínclusief zijn vrouw.”

Op de foto poseert het gezin voor een Transavia-vliegtuig. “Dus hij wil in elk geval heel erg graag duidelijk maken dat ze nog samen zijn. Of dat zo is, zal nog moeten blijken.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven