Omgeving Anne Rose wijst naar andere dame: ‘Joëlle is de nieuwe vlam van André??

Als we de geruchten moeten geloven heeft de volkszanger alweer een nieuwe scharrel. De naam Anne Rose werd genoemd, echter wijzen mensen uit haar omgeving naar een hele andere dame.

Volgens de geruchten zou Anne Rose zijn nieuwe lover zijn, zij is een goede vriendin van de zoon van Rossana Kluivert. ,,Het gaat al een tijdje rond in Vinkeveen”, aldus Yvonne Coldeweijer.

Anne Rose zou onlangs samen met de zanger en Rachel gezien zijn tijdens het kerstinkopen doen bij de slager in Amstelveen.

Coldeweijer plaatste een foto van het trio echter was het gezicht niet te zien en kan er niet met zekerheid gezegd worden of dat ook daadwerkelijk Anne Rose was.

Volgens RealityFbi is de dame op de foto niet Anna Rose, maar iemand anders. ,,Joëlle Elizabeth en André Hazes zijn al sinds hun kindertijd vrienden. En altijd vrienden gebleven.

Ik hoor uit de omgeving van de dame die verkeerd is aangewezen, dat ze al een aantal maanden stevige verkering hebben, en dat ze dus uit hun vriendschap een relatie hebben gekregen”, meldt het showbizzkanaal op Instagram.

Het kanaal legt uit dat Joëlle er ook bij was toen Hazes terug kwam uit Alicante. ,,Verder wist de omgeving van Anna Rosé me te vertellen, dat Joëlle erbij was toen André werd opgehaald, dat weekend dat hij uit Alicante kwam.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven