Oma Erica over kleindochter Vivé: ‘Ze wordt zo dik, zo lekker dik’??

Maxime Meiland werd Op 14 september 2021 werden Maxime en Leroy de trotse ouders van dochtertje Vivé. Aan Shownieuws laat Oma Erica weten dat de kleine heerlijk groeit.

‘Ze wordt zo dik, zo lekker dik’, verklaart Erica.. ‘Want ze was best wel fragiel toen ze geboren werd. Echt een heel klein hoofdje en kleine beentjes, maar die heeft heel dikke wangen en helemaal van die plooien bij haar benen van de dikte. Dus die gaat heel goed.’ 

Martien laat tevens weten dat zijn kleindochter op het moment van opnemen sinds drie dagen doorslaapt ’s nachts. Zus Claire is helemaal dol op haar zusje.

‘Die is er gek op, die pakt Vivé dan ook op schoot en dan houdt ze haar vast. En dan gaat Vivé een beetje praten en Claire maar zingen tegen haar. Die voelt zich echt een grote zus die alles al kan.’

Sinds vorig jaar augustus vormen Leroy en Maxime een stelletje. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens de opnames van Chateau Meiland, hij was namelijk de cameraman.

De vonk sloeg direct over tussen de twee en de blondine was er al snel van overtuigd dat het wel eens serieus kon gaan worden tussen hun.

“Ik zou graag kinderen willen met Leroy”, zei ze al eerder tegen Story. Een tijdje geleden kwam dochtertje Vivé ter wereld, dus haar wens is uitgekomen.

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven