Nieuwslezeres maakt korte metten met Marco Borsato: ‘Dat gejank!’

De nieuwslezeres van Wilfred Genee op Radio Veronica, Florentien van der Meulen, geeft Marco Borsato er flink van langs. Van der Meulen besloot korte metten met de zanger te maken: “Ik kan hier echt niet tegen. Dat gejank!”

Het imago van Marco Borsato ligt na zijn slippertjes behoorlijk aan diggelen. Hij hoopte dat fans hem weer in zijn hart konden toelaten en dus besloot hij eerder al uit te huilen bij Linda de Mol. De kijkers vonden zijn zelfmedelijden gewoon zielig.

Nu voert Marco hetzelfde kunstje nog eens op bij het Vlaamse televisieprogramma ‘Het Huis’. Opnieuw spat het zelfmedelijden van de buis en huilend jammerde de zanger over de donkerste periode uit zijn leven.

Leontine heeft hem destijds bij het grofvuil gezet maar Marco doet alsof alles te wijten was aan zijn depressie en niet aan zijn overspel. “Ik ga niet meer mijn gezin en liefde opofferen voor het succes. Nooit meer”, klonk het daar.

Ook Wilfred Genee had het Vlaamse programma gezien en dus liet hij een stukje horen. Nieuwslezeres Florentien van der Meulen kon haar oren niet geloven. “Ik kan hier echt niet tegen. Dat gejank!”, haalde ze keihard uit.

Florentien vindt Marco kansloos. “Hij wil eigenlijk zijn oude imago terugkrijgen en dat gaat gewoon niet meer gebeuren. Het was gewoon een vreemdganger, maar hij wil dat zó graag weer goedmaken.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven