Wat verassend! Anne Rose heeft er een nieuwe functie bij gekregen.??

Dit jaar staat André Hazes niet op een podium. Doordat hij niet zal optreden, heeft hij momenteel ook geen management. Anne Rose heeft wel wat taken op zich genomen.

Enige tijd geleden kwam het bericht naar buiten dat het niet zo lekker gaat met de zanger en dat hij al zijn werkzaamheden ging annuleren voor het jaar 2022.

Zijn management liet indertijd weten: “André werkt er hard aan om weer beter te worden, maar dit vergt veel tijd en rust.

Daarom is er besloten om voor onbepaalde tijd al het werk neer te leggen en worden ook voor 2022 de werkzaamheden, waaronder ook liveoptredens, afgezegd.”

Dit zou volgens showbizzkanaal Reality FBI uiteindelijk hebben geleidt tot een breuk met het management. “André Hazes zit inderdaad dit jaar in ieder geval zonder management die voorheen alles voor hem deed. Niet zo vreemd ook. Heel 2022 is vrijgepland.”

Het showbizzkanaal bevestigt dat Anne Rose, de nieuwe vlam van de zanger, een aantal managementstaken heeft overgenomen. “Dat Anne Rose het een en ander doet klopt ook.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven