Massa is Kassa-ster Nicol openhartig over gezinsleven: ‘daarvoor moet je bij Peter zijn’

Nicol kremers wijkt ook in het nieuwe seizoen van Massa is kassa niet van de zijde van haar grote geliefde Peter Gillis. De vriendin van de vakantieparkenmagnaat heeft haar toekomst met Peter en alle kinderen helder voor ogen.


Kremers reageert in een interview met LINDA.nl op de vele geruchten die over haar en de familie Gillis de ronde doen. In het gesprek gaat zij dan ook in op al het kritiek over de gebrekkige hygiëne op de parken.

“Natuurlijk doen wij lang niet alles goed, maar normaal melden mensen zich dan bij de receptie en lossen we het op. Nu hadden we mensen die voor 175 euro een vakantie hadden geboekt, niet tevreden waren en vervolgens 2000 euro eisten. Anders zouden ze naar de media stappen. We werden gewoon onder druk gezet.”

Ook was Nicol erg openhartig over haar gezinsleven en laat zij weten waarom haar kinderen nooit in beeld zijn in Massa is Kassa. Nicol laat weten dat ze haar kroost de verre van gezellige online meningen wil besparen en dus wordt de camera niet op hen gericht.

Nicol is nu ook een beetje oma nu Peters dochter Inge sinds kort een kleintje heeft. Dat babygeluk zorgt niet voor rammelende eierstokken bij Nicol. “Of Peter en ik nog samen kinderen willen? Absoluut niet”, zegt ze lachend. “Nee hoor, we hebben er samen zeven, het is goed zo. Een huwelijk zou nog wel leuk zijn, maar daarvoor moet je bij Peter zijn.”

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven