Dit moet je zien als je binnenkort naar New York toe gaat.

Dit moet je zien als je binnenkort naar New York gaat.

Wil je de tekst niet lezen, check dan deze video. Hier komt alles in voor. 

Nummer 5: De Finger Lakes. Onze eerste bestemming brengt ons naar het betoverende Finger Lakes-gebied, een rustig toevluchtsoord dat bekend staat om zijn adembenemende landschappen en serene ambiance.

Nummer 4: De Catskills. Onze volgende bestemming brengt ons naar de betoverende Catskill Mountains, een toevluchtsoord voor zowel buitenenthousiastelingen als kunstliefhebbers.

Nummer 3: Adirondacks. Als u een natuurliefhebber bent, wilt u de adembenemende schoonheid van de Adirondacks niet missen. Deze bergachtige regio beslaat meer dan 6 miljoen hectare en is een paradijs voor buitenliefhebbers. 

Nummer 2: Niagara watervallen. Bereid je voor om vol ontzag te staan ​​terwijl we ons wagen aan een van de mooiste creaties van Moeder Natuur – Niagara Falls. 

Nummer 1: New York City. Onze laatste stop brengt ons naar het hart van de Empire State, New York City. Een levendig centrum van cultuur, kunst, eten en bezienswaardigheden, de Big Apple is een absolute must voor reizigers over de hele wereld.

Auteur

Scroll naar boven