Erica Meiland openhartig over schoonzoon: ‘Hij is vaak negatief’??

In haar biografie geeft Erica Meiland zichzelf helemaal bloot. Ze is openhartig over haar eigen leven maar ook over de band met haar familieleden. Met schoonzoon Dirk heeft ze naar eigen zeggen behoorlijk vaak discussies.

Montana Meiland is sinds 2015 als samen met Dirk. Erica vindt hem goed voor haar dochter, maar wel ‘vaak negatief’. “We (Erica en Martien, red) gingen weleens naar een huis kijken en dan zeiden wij tegen elkaar: ‘Laten we Dirk maar meenemen voor de negatieve kanten.'”

Erica onthult dat zij en Dirk heel vaak discussies hebben met elkaar. Volgens Erica is Dirk slim en heeft hij bijna overal verstand van. “Dan komt hij weer met zo’n tegenverhaal, waardoor je denkt: ja hoor, daar is Dirk weer! Dat echt cynische en dat wantrouwende vind ik het minst leuke aan Dirk.”

‘Als wij een schoonzoon niets zouden vinden, zou ik het na een tijdje wel zeggen”, gaat Erica verder in haar boek. Tegen Dirk zeg ik heus weleens: ‘Hou nou eens op met die negatieve dingen!’ Dan hebben we weer een dikke discussie. Maar dat kan gelukkig allemaal wel, het is niet zo dat er ruzie van komt.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven