Kijkers Steenrijk, Straatarm hebben veel respect voor vriendin Rico Verhoeven!??

Het nieuwe seizoen van Steenrijk, Straatarm is gestart en ditmaal was fitness-influencer Naomy van Beem te zien. Naomy is geen onbekende want Rico gaf onlangs aan dat hij het erg gezellig met haar heeft.

Kijkers verwachtten niet veel van Naomy maar de blondine verbaasde werkelijk iedereen met haar instelling. Deze dame is niet vies van hard werken.

Wanneer Naomy en haar zoon Isaiah onderweg zijn naar de woning van Anouschka en Seyenna, de ‘arme’ familie, zegt Isaiah: ,,Eigenlijk zouden we eens een helikopter moeten huren!”

Deze opmerking van zoonlief lijkt Naomy heel normaal te vinden. Eenmaal bij de woning zit de schrik bij Isaiah er goed in. ,,Wat is het klein!”, roept hij.

Kijkers werden toch verrast door de instelling van de influencer. Naomy stond er alleen voor en heeft de afgelopen jaren enorm hard gewerkt.

Het harde werken is niet voor niets geweest want nu leeft ze samen met haar zoon een luxe bestaan en hebben ze een weekbudget van maar liefst 1250 euro.

Het arme gezin, moeder en dochter, hebben een weekbudget van 80 euro. Van dit geld moeten ze leven, eten en hun katten verzorgen.

Anouschka heeft het dus alles behalve breed en heeft zelfs geen geld voor een vloer op haar overloop. Naomy vindt dit verschrikkelijk en komt dan ook in actie.

Samen met zoonlief besluit Naomy dan ook om er een laminaatvloer in te leggen. Dit laten ze niet doen maar doen ze zelf en dus zorgt dit voor veel respect bij de kijkers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven