Nadège laat weer van zich horen: Helaas zonder succes!??

Ex-huishoudster Nadège vertelt in een gesprek met Shownieuws dat ze onlangs weer contact heeft opgezocht met de Meilandjes. De reactie waar zij op hoopte bleef uit. 

Voor de kerstspecial dit jaar zijn de Meilandjes afgereisd naar Frankrijk, het land waar Nadège woont. Nadège probeerde in contact te omen met de familie toen ze in het land waren, echter zonder succes.

Nadège stuurde een berichtje naar de familie en kreeg daar ook antwoord op. ‘Ze stuurden me: ‘Hallo Nadège, we zijn niet bij het kasteel’, laat ze weten.

De ex-huishoudster had gehoopt op een andere reactie. ‘Ik denk dat ze me niet meer willen zien’, laat ze teleurgesteld weten. 

Volgens Erica zou de ruzie tussen de Meilandjes en Nadège begin dit jaar allang verleden tijd zijn. ‘We hebben gewoon mot gehad omdat we het niet over dingen eens waren.

Maar dan zie je: jonge mensen zijn dan veel feller. En wij denken dan: prima toch? Het is toch veel beter als je alles achter je kunt laten en daar gezellig een kop koffie… Even vragen hoe het met haar gaat’, liet ze destijds weten.

In juli vertelde de voormalig schoonmaakster dat ze nog steeds niks gehoord had van de familie. ‘Ik ben niet uitgenodigd voor de koffie. Dat vind ik jammer, ik had ze graag willen zien’, liet ze toen weten. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven