Volgens insiders zijn nabestaanden Peter R. de Vries niet blij met documentaire ‘Vertrouwelijk’😢😱

Ondanks het feit dat Peter altijd enorm gesteld was op zijn privacy, besloot zijn verloofde Tahmina toch openlijk over hun relatie te praten in de docu ‘Vertrouwelijk’.

Insiders laten weten dat andere nabestaanden niet zo blij zijn met de details die Tahmina openbaar maakte.

De identiteit van de vriendin van Peter werd in de documentaire onthuld: Er werden ontzettend veel details over het privéleven van Peter onthult.

Tevens werden er privébeelden en details over het huwelijksaanzoek openbaar gemaakt, dit tot ongenoegen van Peters andere nabestaanden, zo meldt weekblad Story.

,,Ik ga geen commentaar op de documentaire geven”, aldus Jacqueline, de ex-vrouw van Peter en moeder van zijn twee kinderen Kelly en Royce. ,,Ik houd alles wat voor mij privé is in mijn hart.”

Wouter, de broer van Peter, liet eerder al weten geen details over zijn broer te delen. ,,We hebben met de familie en het gezin besloten daar naar buiten toe geen uitlatingen over te doen”, zei hij.

Ook andere mensen die een rol speelden in het leven van Peter bijten op hun tong wanneer Story hen vraagt over de documentaire.

,,Ik heb er geen commentaar op”, aldus John van den Heuvel. Olcay Gulsen wil er niets over kwijt. ,,Ik ga daar niet op reageren…”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven