Zware periode voor Montana Meiland: Noodgedwongen alles alleen oplossen.??

In Noordwijk zijn de deuren van de interieurwinkel van Montana Meiland gesloten en binnenkort gaat ook de website uit de lucht.

Montana laat weten dat ze het momenteel erg zwaar heeft vooral heel veel behoeft heeft aan rust. Blijkbaar is alles haar even te veel.

Je zou er van uitgaan dat de website juist online blijft aangezien juist via dat kanaal de meeste omzet nu binnen kan komen.

Uiteraard hoopt Montana dat zij net zoals vele andere winkeliers,14 januari weer de deuren mag openen. Momenteel kan zij de druk alleen nu even niet meer aan.

Het lijkt er dan ook op dat het Montana allemaal te veel is geworden en dat ze over spannen is en echt haar rust moet pakken anders gaat het straks helemaal mis.

Het uit de lucht halen van de website is toch wel opvallend te noemen, ze heeft namelijk een familie die haar wellicht zouden kunnen ondersteunen.

Het afhandelen en verzenden van bestellingen zouden haar ouders of haar zusje natuurlijk kunnen doen, maar nu moet ze dus noodgedwongen nog meer omzetverlies gaan maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven