Monique bevestigt hereniging André: ‘Trots op de groei die je doormaakt’??

Vandaag is het feest want André mag alweer 28 kaarsjes uitblazen. Uiteraard moet je een verjaardag vieren en dat doet hij dan ook, samen met Monique en hun zoontje.

Monique plaatst op haar Instagram een foto waarop duidelijk te zien is dat hij weer thuis is, bij haar. Dit houdt eigenlijk maar één ding in, iedereen mag weten dat ze weer samen zijn.

Het was al bekend dat hij weer bij Monique was en zijn koffertje had uitgepakt. Monique is blijkbaar nu zo ver dat iedereen mag weten dat hij weer terug is bij haar.

,,Je hebt, voor je dit nieuwe levensjaar in gaat, veel wagonnetjes losgekoppeld en daarmee veel patronen en personen achter je laten”, schrijft Monique bij de foto van André.

De kans is groot dat zij het over Sarah van Soelen en Anne Rose heeft, de twee dames met wie de volkszanger een korte relatie had.

Monique laat weten dat zij ontzettend trots op hem is en dat hij bepaalde mensen achter zich heeft gelaten. ,,Je mag ontzettend trots op jezelf zijn en de stappen die je maakt.

Het is dapper dat je de cirkel nu écht doorbreekt en daarmee jezelf en onze zoon de toekomst geeft die jullie verdienen. Ik ben dankbaar voor en trots op de groei die je doormaakt”, schrijft ze.

,,De mensen die belangrijk voor je zijn, reizen met je mee in jouw trein”, zo sluit Monique af. De blondine laat dus duidelijk weten dat zij er altijd voor André zal zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven