Monique zorgt voor verwarring met foto: ‘Dit is toch gewoon André senior?’??

Maandag plaatste Monique Westenberg een foto op haar Instagram-account waar vervolgens behoorlijk wat verwarring over ontstond.

De blondine laat weten dat de foto gaat om haar zoontje André, echter hebben haar volgers toch het idee dat het om haar ex André Hazes gaat die op de bank ligt.  

Op het kiekje zou volgens Monique, kleine Dré te zien zijn op het kinderbankje. Het zou inderdaad om haar zoontje kunnen gaan, maar het lijkt er toch meer op dat er een volwassen persoon op de bank ligt.

‘Mijn kleine Avenger! Hij wilde graag een eigen bankje in zijn kamer waar hij lekker op kan “chillen” (zijn woorden). Daar ligt hij dan op zijn eigen bankje van @melrosemeubels!

En natuurlijk mama’s zelf ontworpen kleedje eronder’, schrijft ze onder de foto. De reacties zijn divers, maar de meeste volgers zien toch echt senior op het kleine bankje liggen.

Ik zie dat hij ook gelijk achttien is geworden’, reageert Erik Zwennes, de vriend van Roxeanne Hazes.

‘Volgens de meesten is hij 27’, antwoordt Monique. Ook andere volgers reageren massaal onder de post. ‘Wat leuk! André terug op de bank bij je’ en ‘Dit is toch gewoon André senior?’, is er onder andere te lezen. 

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven