Monique Westenberg krijgt veel kritiek na het plaatsen van verjaardagsfoto’s??

Het afgelopen weekend stond in het teken van feest voor Monique Westenberg. Uiteraard vierde zij kerstmis, maar zondag was zij ook nog eens jarig.

Monique mocht maar liefst 44 kaarsjes uitblazen en uiteraard werd zij omringd door familie en vrienden. Op Instagram plaatste de blondine enkele foto’s van haar verjaardag.

Haar post kreeg behoorlijk wat commentaar, dit daar de maatregelen en adviezen volledig genegeerd worden door Monique. Zo mogen we maar 4 personen thuis uitnodigen. “Sommige mensen denken dat ze meer rechten hebben”, klinkt het in de reacties.

“Ik vind dat toch een beetje respectloos naar alle hardwerkende mensen in de zorg om dan zoiets te organiseren. Ik gun iedereen zijn feestje, hoor, echt, maar had dat niet ook over een maandje gekund?”, vraagt iemand zich af. “Een meer ingetogen feestje was meer gepast geweest in deze tijd.”

Er zijn echter ook heel wat volgers die het opnemen voor Monique. “Laat de mensen een feestje vieren! Wees vrij en geniet van het leven, zoals Monique dat heel goed doet”, reageert iemand. “Leven en laten leven.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven