Monique Westenberg schakelt hulp van volgers in: ‘Dit is geen grap’

Monique Westenberg heeft de hulp van haar volgers weer ingeschakeld. Ze heeft een traplift nodig voor haar hond, die niet meer zelfstandig de trap op en af kan. ,,Dit is geen grap, want ze slaapt naast me en dat wil ik ook zo houden.”

,,Mijn meisje loopt weer heel slecht sinds een week en gaat zo onder narcose om een cortisone injectie te krijgen in haar hak”, begint Monique haar oproep op Instagram. ,,Kan je mij weer opvegen natuurlijk. Blijft zo lastig met haar zwakke hakken.”

,,Iedere dag de trap op en af tillen is voor mijn eigen rug ook niet bevorderlijk. Soms probeer ik het met een sjaal, maar is niet altijd een succes.” Monique denkt dat een traplift de oplossing kan zijn, daar haar hond naast haar slaapt en doet een oproep.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven