Monique Westenberg bijzonder hard aangepakt: ‘Sneu ben je dan’??

André Hazes mocht onlangs 28 kaarsjes uitblazen. De zanger vierde zijn verjaardag aan de andere kant van de wereld, namelijk in de USA.

Monique Westenberg plaatste een ontroerende boodschap voor zijn verjaardag. Ze zegt onder meer dankbaar te zijn voor en trots op de groei die André doormaakt.

Monique kreeg ontzettend veel positieve en lieve reacties, echter kwamen er ook een heleboel negatieve reacties bij haar boodschap.

“Je trapt er gewoon in, het leugenachtige Andrétje. Wat naïef ben jij toch, Monique. Echt, je leert er nooit van”, lezen we.

“Ze moet wel echt wanhopig zijn, want hoe ze dit beschrijft… Sneu ben je dan. Versl@afd aan die vreemdganger”, klinkt het scherp.

“Hij is drie weken geleden nog met z’n alweer ex op vakantie geweest. Maar in die korte tijd heeft hij zo’n grote persoonsverandering ondergaan? Lieve Monique, je verdient echt meer en beter!”

“Sorry, het begint lachwekkend te worden”, vindt iemand. “Iemand die jou zo voor schut zet keer op keer ga je toch niet zo openlijk blij feliciteren?”, klinkt het verder.

“En elke 3 maanden zet hij jou op een zijspoor. Hoe kan jij zo lief blijven tegen deze gast? Dat snap ik echt niet.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven