Monique openhartig over roerige periode: ‘Kon het niet in mijn eentje redden’??

Het is geen geheim dat Monique Westenberg een roerige tijd achter de rug heeft. De breuk met André Hazes hakte er behoorlijk in en ook verloor ze veel dierbaren in korte tijd.

Op Instagram vertelt ze in een livestream openhartig over deze periode. Samen met Charlotte Labee gaf zij haar volgers tips om je mentaal sterker te voelen.

Een kijker vraagt aan Monique hoe zij is omgegaan met de stress in die periode. ‘Had ik stress?’, reageert Monique lachend.

Ondanks haarlach geeft ze aan dat ze in die periode veel last van stress had. ‘Toen mijn oma, stiefmoeder en hond waren overleden, speelde er ook van alles omheen (…).’

Monique laat weten dat de stress een grote impact had op haar lichaam. ‘Ik kreeg pijn, werd benauwder, geen energie en slapen ging slecht. Mijn lichaam ging gewoon helemaal tegenwerken.’

Monique blijft toch optimistisch in het leven staan, ondanks alle grote tegenslagen. ‘Bij mij is het glas nooit halfleeg. Ik heb geen haat. Ik denk alleen maar in liefde’.

De blondine geeft ook aan dat ze veel liefde in zichzelf heeft gestopt. ‘Ik ben gelijk begonnen met mentale coaching, omdat ik het niet in m’n eentje kon redden. (…) Ik ben veel gaan bewegen, gaan wandelen met de honden en veel liefde van de mensen om me heen want dat helpt altijd’.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven