Monique tijdens radioshow belachelijk gemaakt: ‘Heeft-ie toch weer kalkoen met kerst!’??

Op de radio is Monique Westenberg behoorlijk belachelijk gemaakt, dit daar het gerucht door de wandelgangen gaat dat ze nog voor kerst haar deuren opengooit voor André Hazes. “Heeft-ie toch weer kalkoen met kerst!”, klinkt het.

Het is gebleken dat Hazes na het proberen van een andere vrouw toch telkens weer in de armen van Monique valt. De kans is groot dat dit ook nu, na zijn avontuur met Sarah gaat gebeuren.

Cabaretier Rob Scheepers kan het in de radioshow van Wilfred Genee niet laten om de spot te drijven met het showbizzkoppel. “Dré Hazes en Monique zullen waarschijnlijk voor de kerstdagen weer samen zijn. Heeft-ie toch weer kalkoen met kerst.”

Die kalkoen met kerst is natuurlijk een verwijzing naar de kalkoennek waar vrouwen op leeftijd wel eens mee kampen. Het leeftijdsverschil tussen de twee vindt Rob ook hilarisch.

“Ach, het is altijd een mooi gebaar om met kerst een eenzame oudere in huis te halen.” Uiteraard is de cabaretier benieuwd op wie rokkenjager André zijn pijlen nu gaat richten? “Met wie Dré de jaarwisseling gaat doorbrengen is nog niet bekend.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven