Monique Westenberg krijgt bakken kritiek na het plaatsen van foto.??

Monique plaatste een foto op social media en hier kwamen dan ook veel reacties op, waaronder ook kritiek. Op de foto is hond Frenkie te zien die heerlijk ligt te slapen op een kussen.

Veel volgers geven commentaar omdat ze vinden dat de kussen van Frenkie veel te klein is. “O gossie, hij is te klein”, schrijft een volger. Ook schrijft er iemand: “De kussen een beetje klein voor dat beestje?”

Echter zijn er ook volgers die het voor de blondine opnemen: “Jij denkt dat dat het beestje het alleen met dat kussen moet doen? Ze heeft de meest luxe grote hondenkussens en manden die verkrijgbaar zijn. Dieren kiezen zelf vaak gekke plekjes.”

Enige tijd geleden kreeg ze ook veel reacties toen zij een foto met verhaal plaatste over haar zes jarige hond Gioia, waar het niet goed mee ging.

Ze liet weten dat het heel slecht ging. “Iedere dag de trap op en af tillen is voor mijn rug ook niet bevorderlijk (…) Iemand die een trapliftje kan maken of andere tips? Dit is geen grap, want ze slaapt naast me en wil ik ook zo houden.”

In de avond had ze al de oplossing gevonden door een van haar volgers! “Dankjewel voor alle tips. Ik heb iemand gevonden die een traplift kan maken.

Ik kreeg veel vraag of ik het wil delen zodra de lift er is, omdat er veel meer van dit gevalletjes zijn. Zal ik zeker doen!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven